Corona

Corona maatregelen bij dierenkliniek de Beer.

Helaas ontkomen ook wij er niet aan en hebben wij onze regels aangepast en maatregelen moeten instellen. Wij hopen op uw begrip en samenwerking in deze bijzondere tijd.

In onze kliniek is het lastig om 1.5m afstand van elkaar te houden. Toch willen wij u vragen om hier rekening mee te houden!

Bij binnenkomst handen desinfecteren met sterillium (staat in de wachtkamer, blauwe flacon)
Wij proberen afspraken te plannen met tussentijd zodat er niet meerdere wachtende in de wachtkamer aanwezig zijn.

Met de afspraken mag 1 pers. met zijn/haar dier mee naar binnen. (komt u met meerdere mensen dan wordt u gevraagd om buiten of in de auto te wachten)

Wij vragen u om in de spreekkamer op een stoel plaats te nemen. Wij zullen uw dier vasthouden op de behandeltafel.

Wanneer u twijfelt of het nodig is om langs te komen met uw huisdier kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de assistente voor overleg.Ook is het mogelijk om op basis van een telefonisch consult met de dierenarts een behandeling te starten.

Heeft u virus klachten maar uw dier heeft zorg nodig? Neem telefonisch contact op met de assistente. Kom niet zomaar langs!

Afrekenen met handschoenen (bij het pinapparaat staan handschoenen. Deze graag aantrekken voordat u het pinapparaat aanraakt) U kunt ze weggooien in de emmer bij de uitgang.

Afspraken die geen spoed zijn zoals entingen en nagels knippen gaan wij vanaf vandaag uitstellen t/m 6 april. Reeds gemaakte afspraken blijven staan, tenzij afmelding.

Wij geven voor maximaal 2 maand medicatie en voer mee, tenzij anders overlegd.

Er is tijdelijk geen mogelijkheid tot huisvisite.

Door deze bijzondere omstandigheden kunnen onze maatregelen blijven veranderen. Wij houden u op de hoogte via facebook of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groeten,
Dierenkliniek de Beer.

Dierenkliniek De Beer

Emmastraat 2
8011 AG Zwolle

(038) 421 44 20

Facebook

KvK-nr.: 08213035
BTW-nr.: NL001560813B05

Openingstijden

De praktijk is geopend op maandag tot en met vrijdag, van 08.00 tot 18.30 uur en is telefonisch bereikbaar tot 18.15 uur.

Op de vrijdag zijn wij geopend tot 17.30 uur.

Spoed

Voor spoed buiten openingstijden belt u 0900 115 51 15.

Wanneer u het 0900 spoednummer belt kan het zijn dat de dienstdoende dierenarts al met iemand anders in gesprek is. Als u dan geen verbinding krijgt of de verbinding wordt verbroken, dan willen wij u vragen om het na 10-15 minuten nogmaals te proberen. De dierenarts is tijdens de spoeddienst aan het werk ook als de verbinding niet direct tot stand komt.

Weekenddiensten

zaterdag 8:00 uur tot maandag 8:00 uur

Dienstrooster 2020

Op vrijdagavond wordt ook wisselend waargenomen.
Bij spoed altijd  0900 115 51 15 bellen!Website door WEBCOMP online media