Team

Wij stellen ons graag aan u voor!

Het is altijd fijn om te weten met wie je te maken hebt. Helemaal als die persoon verantwoordelijk is voor de gezondheid en het welzijn van uw geliefde huisdier! Daarom kunt u hier meer lezen over onze medewerkers en de werkwijze binnen onze praktijk.

Ons enthousiaste team staat graag voor u klaar!

Dierenarts J.C.H.F.M. (Jos) de Beer

Deze in 1965 geboren Brabander heeft in 1991 zijn opleiding tot dierenarts afgerond en is hierna kort als waarnemend dierenarts werkzaam geweest bij twee klinieken elders in Nederland. Vanaf augustus 1991 is dierenarts De Beer de spil van de praktijk. Tot 2020 werkte hij met veel plezier met zijn team aan de Emmastraat, en sinds 2021 op de nieuwe locatie aan de Burgemeester van Walsumlaan. Samen met zijn vrouw woont hij in Zwolle-Zuid en zij hebben samen 4 kinderen.

Naast alle veelvoorkomende werkzaamheden zoals spreekuur, operaties en diagnostische onderzoeken, heeft hij speciale interesse in röntgen en tweedelijns operaties, zowel weke delen chirurgie als orthopedie.

Zijn passie binnen het werk vindt hij nog steeds het zodanig kunnen onderzoeken en behandelen van een ziek dier, dat hij/zij weer gezond wordt. Maar ook vindt hij het bijzonder om mens en dier zo goed en persoonlijk mogelijk te begeleiden in de laatste levensfase van het dier. Hij vindt het mooi om samen met zijn team aan het werk te zijn en zo met elkaar de kliniek te vormen en te dragen. In zijn vrije tijd verzamelt en kijkt hij graag films en speelt hij gitaar.De assistentes

De assistentes zijn het aanspreekpunt voor onze klanten en een onmisbare schakel in onze kliniek.

U kunt bij hen terecht met al uw vragen en voor het maken van een afspraak. Naast ondersteuning van de dierenarts staan ze ook graag voor u klaar om u informatie te vertrekken.

Anke Blankenvoort

Ik ben in juli 2017 bij Dierenkliniek De Beer begonnen.

Ik heb de opleiding Paraveterinair op Landstede Raalte gedaan en heb deze in 2016 afgerond. Daarvoor heb ik Paardenhouderij gedaan. Ik ben in juli 2017 bij Dierenkliniek De Beer begonnen, daarnaast doe ik met veel plezier nog wat barwerk in een kroeg in Raalte.

Ik woon in Mariënheem. In mijn vrije tijd rij ik graag paard zowel in de vrije natuur als op wedstrijden. Daarnaast besteed ik graag wat uurtjes in de sportschool. Ook besteed ik graag tijd met vrienden en familie. Het leuke van het werk als Paraveterinair vind ik de afwisseling en het contact met zowel mens als dier. Binnen de praktijk houd ik me naast de dagelijkse werkzaamheden ook bezig met Laboratorium werkzaamheden.Selina Kregel

Ik werk sinds maart 2015 bij Dierenkliniek De Beer.

Ik woon in Hoogeveen samen met mijn hond Isla en kat Lu. In de praktijk houd ik me bezig met het paraveterinaire assistentewerk, voorraad beheer, bestellingen en de werkroosters.

Het leukste aan mijn werk vind ik wanneer een gezond dier weer met zijn baasje mee naar huis gaat. Ook vind ik het elke keer weer mooi om de band tussen mens en dier te zien. Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrienden en familie. Ook onderneem ik graag actieve dingen zoals obstakelruns of een lange wandeling met de hond.Marianne Stoffer

Ik werk sinds 2003 bij Dierenkliniek De Beer.

In 2002 heb ik de opleiding tot paraveterinair assistente aan het Groenhorst College in Barneveld afgerond. Binnen de Dierenkliniek houd ik me naast het werk als paraveterinair bezig met de debiteurenadministratie, boekhouding, doorvoeren van wijzigingen in het computersysteem en PR zaken.

Samen met mijn man, onze honden en kat woon ik in Apeldoorn. Het leukste aan dit werk vind ik de combinatie van het contact met zowel mens als dier. In mijn vrije tijd verzorg, knuffel en wandel ik graag met onze honden en paarden. Daarnaast houd ik van kokerellen, kijk graag films en ga ik regelmatig met mijn man en honden met de camper weg. Ook vind ik het heerlijk om met paard(en) en wagen mooie ritten te maken in de prachtige Apeldoornse natuur.Dierenarts De Beer

Nieuw:
Burg. van Walsumlaan 7
8017 CC Zwolle

Oud:
Emmastraat 2
8011 AG Zwolle

(038) 421 44 20

Facebook

KvK-nr.: 50701150
BTW-nr.: NL001684149B49

Openingstijden

Locatie Burg. v Walsumlaan:
maandag, woensdag, vrijdag 8:00-19:30
dinsdag, donderdag: 8:00-18:00

Locatie Emmastraat (maand januari 2021):
maandag t/m donderdag: 8:00 -18.00
vrijdag: 8:00-17:30

Telefonisch:
volgens openingstijden Burg. van Walsumlaan

Spoed

Voor spoed buiten openingstijden belt u 0900 1155115 (dit is een betaalde lijn).

Krijgt u geen gehoor, belt u dan nog eens na 10 minuten, of probeer het met een andere telefoon, sommige providers geven problemen bij het bellen met dit nummer. Ons excuses voor het eventuele ongemak!

Weekenddiensten

Dierenarts De Beer heeft ongeveer 1x per maand weekenddienst. Dit loopt van za 8:00 tot ma 8:00 uur.

Dienstrooster 2021

Avond  & nachtdienst

Ma: Ittersum
Di: Dierenarts De Beer
Woe: Leloup, Olst
Do: Schellerlanden
Vr: Nanda

Het dienstrooster kan door calamiteiten veranderen.Website door WEBCOMP online media