LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Dierenkliniek De Beer, omdat uw huisdier de beste zorg verdient! - Dierenkliniek De Beer

Dierenkliniek De Beer

Dierenkliniek De Beer is een kliniek voor kleine huisdieren met een schat aan ervaring binnen de diergeneeskunde. Onze praktijk is de oudste van Zwolle, wat terug te zien is in ons mooie karakteristieke pand in het centrum van Zwolle.

Dierenkliniek de Beer heeft al sinds jaar en dag een vestiging in het centrum van Zwolle aan de Emmastraat. In dit karakteristieke pand beschikken wij over alle zaken die voor de eerstelijns diagnostiek en medische behandeling noodzakelijk zijn.
Zo heeft dit pand een operatiekamer met gasnarcose-apparatuur, een röntgenruimte en donkere kamer voor het ontwikkelen van röntgenfoto's, een laboratorium voor urine- en bloedonderzoek en tevens een echoapparaat.

Tevens is het mogelijk oogdrukmetingen en bloeddrukmetingen te laten verrichten. Ook opnameruimtes voor patiëntjes die tijdelijk bij ons moeten blijven ontbreken natuurlijk niet.

Zoals u wellicht weet zijn wij op deze locatie bezig met het plannen van een grootschalige verbouwing. De kliniek zal opgeknapt, opnieuw ingedeeld en ingericht worden volgens de inzichten en eisen zoals deze voor een dierenkliniek in de huidige tijd gelden.

Onderwerpen

WEBCOMP online media