Diensten websites

Informatiesites

Een huisdier neem je niet zomaar, daar denk je eerst goed over na. Wilt u meer weten over waar u rekening mee moet houden, dan bent u op de sites van het Platform Verantwoord Huisdierenbezit en het LICG aan het goede adres!

 

Voor specifieke informatie over de fret kunt u terecht op de site van Stichting De Fret. Klik hiervoor op onderstaand logo.

Vermist en gevonden

Bij vermissing van uw huisdier of het vinden van een wellicht vermist huisdier, doet u er goed aan Amivedi in te schakelen. Dit is de grootste databank van vermiste en gevonden huisdieren.

Op www.chipnummer.nl kunt u het chipnummer van uw dier invullen. U krijgt dan te zien of en waar uw dier staat geregistreerd.

Bij de gevonden instantie kunt u dan de gegevens controleren en eventueel wijzigen. Dit kan zijn bij bijvoorbeeld een overname van een dier of als u bent verhuisd.

Het wijzigen van gegevens is bij elke instantie verschillend. Per instantie wordt aangegeven hoe u contact kunt opnemen.

Dierenambulance, dierencrematoria en dierenbegraafplaats

Wilt u meer weten over het werk van Dierenambulance Zwolle? Klik dan op de link hieronder.

Ook om uw huisdier de laatste eer te bewijzen bestaan er steeds meer mogelijkheden. Hieronder de twee dierencrematoria waar wij mee samenwerken en goede ervaringen mee hebben.

 

Natuurlijk kan begraven op een dierenbegraafplaats ook, bijvoorbeeld bij Dierenbegraafplaats Vennenberg.

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met de assistentes.

Dierenkliniek De Beer

Emmastraat 2
8011 AG Zwolle

(038) 421 44 20

Facebook

KvK-nr.: 08213035
BTW-nr.: NL001560813B05

Openingstijden

De praktijk is geopend op maandag tot en met vrijdag, van 08.00 tot 18.30 uur en is telefonisch bereikbaar tot 18.15 uur.

Op de vrijdag zijn wij geopend tot 17.30 uur.

Spoed

Voor spoed buiten openingstijden belt u 0900 115 51 15.

Wanneer u het 0900 spoednummer belt kan het zijn dat de dienstdoende dierenarts al met iemand anders in gesprek is. Als u dan geen verbinding krijgt of de verbinding wordt verbroken, dan willen wij u vragen om het na 10-15 minuten nogmaals te proberen. De dierenarts is tijdens de spoeddienst aan het werk ook als de verbinding niet direct tot stand komt.

Weekenddiensten

zaterdag 8:00 uur tot maandag 8:00 uur

Dienstrooster 2020

Op vrijdagavond wordt ook wisselend waargenomen.
Bij spoed altijd  0900 115 51 15 bellen!Website door WEBCOMP online media