LET OP: Voor een juiste werking van deze website dient u JavaScript in te schakelen voor deze browser.
Website opnieuw laden

Dierenkliniek De Beer, omdat uw huisdier de beste zorg verdient! - Webshop VoorMijnDier

Webshop VoorMijnDier

Alles voor uw huisdier hebben we nu ook online!

VoorMijnDier is dé webshop voor iedere diereigenaar die op zoek is naar gezonde en verantwoorde producten voor zijn/haar dier(en). Uniek aan VoorMijnDier is de samenwerking met dierenartsenpraktijken uit het gehele land.

Op VoorMijnDier vind je producten voor hond, kat en knagers:

  • Die de gezondheid van jouw dier ondersteunen;
  • bijdragen aan een gezonde levensstijl voor jouw dier;
  • die helpen de veiligheid van jouw dier te waarborgen

Haal uw bestelling bij ons af of laat het thuisbezorgen

U kunt zelf kiezen waar u uw bestelling laat bezorgen. Bij een bestelling vanaf € 29,= wordt het pakketje gratis thuisbezorgd. Maar het is ook mogelijk om uw online bestelling op onze praktijk af te halen. U betaalt dan nooit bezorgkosten, kiest uw eigen afhaalmoment en als u nog vragen heeft kun u ze gelijk aan ons stellen!

Zorg en vertrouwen

Wij beseffen maar al te goed dat de zorg van uw huisdier iets is wat gepaard gaat met vertrouwen. Daarom kunt u voor ieder dier een speciaal dierenprofiel opstellen en ons toegang geven tot uw gegevens. Dankzij dit dierenprofiel krijgt u handige tips en adviezen over hoe u uw dier gelukkig en gezond houdt gedurende alle levensfasen. Wij gaan voor de juiste zorg net dat stapje verder. Wij zouden u daarom willen vragen om als u een account aangemaakt heeft, in uw account ons als uw dierenarts in te vullen. Op die manier blijven wij beter op de hoogte en kunnen wij uw vragen gerichter beantwoorden. Daarnaast ontvangt u op dit moment 5% korting op uw eerste bestelling als u uw account koppelt aan onze praktijk!

Welkom bij VoorMijnDier

Klik op onderstaande link om gemakkelijk en veilig alles te bestellen wat je nodig hebt voor jouw huisdier. Wij bieden je scherpe prijzen, goede kwaliteit en een actueel aanbod. Aangevuld met betrouwbare informatie, tips en adviezen gebaseerd op onze kennis en ervaring.Onderwerpen

WEBCOMP online media